Čarovný svet papiera - Tvorivá dielňa Agáty Lukáčovej

pozvanka_lukacova_tvoriva_dielna

Srdečne Vás pozývame na tvorivú dielňu Agáty Lukáčovej Čarovný svet papiera, ktorá sa uskutoční 5. februára 2012 od 14:30 do 17:00 hod.  vo veľkej  výstavnej sieni trebišovského kaštieľa

 

 

pozvanka_lukacova_tvoriva_dielna

(Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove – tlačová správa) Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, pozýva širokú verejnosť na tvorivú dielňu Agáty Lukáčovej „Čarovný svet papiera“, ktorá sa uskutoční dňa 5. februára 2012 v čase od 14:30 do 17:00 hod. v priestoroch veľkej výstavnej siene trebišovského kaštieľa.

Návštevníci budú môcť vidieť, ako sa obyčajný papier v rukách šikovného človeka s veľkou fantáziou dokáže zmeniť na rôznorodý produkt. Autorka takmer pred rokom objavila na internetových stránkach krásne papierové kabelky a  odvtedy vníma časopisy, kozmetické katalógy,ozdobný baliaci papier či letáky ako materiál na ich výrobu.

Je to krásny, finančne nenáročný relax, ktorý poskytuje veľa možností získať jedinečný výrobok, potrebná je snáď len určitá dávka trpezlivosti, času a keď to človeka zaujme všetko ostatné sa dá zvládnu. Stačí nastrihané papieriky prelepiť priehľadnou lepiacou páskou, čím získajú pevnosť, krásny lesk a čiastočne aj vodeodolnosť, potom už len skladať a zošívať. 
Práve to kombinovanie farieb a mnoho variácií na novú kabelku je to, čo pani Lukáčovú baví najviac. Kabelky sa dajú bežne používať, zvládnu aj primeranú záťaž, určite každého potešia aj ako darček. Či už je to väčšia kabelka, alebo malá - do ruky, prípadne taštička na mobil, rôzne drobnosti. Závisí to len od Vašej fantázie. Vstupné na túto akciu je  pre dospelých - 1,00 € a deti - 0,50 €.

 

Srdečne Vás všetkých pozývame

Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove

Kto je Online

Práve tu je 8 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com