Pozvánka na výstavu A3UM aktuálne polohy slovenskej grafiky

Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja dňa 6. decembra 2018 sprístupni výstavu Petra Valisku-Timečku a Simony Cuperovej pod názvom A3UM AKTUÁLNE POLOHY SLOVENSKEJ GRAFIKY

Výstavu A3UM si návštevníci môžu pozrieť v galérii múzea do 6. januára 2019.

Výstava A3UM - Aktuálne polohy slovenskej grafiky je koncipovaná ako kolektívna výstava profesionálnych autorov v oblasti súčasnej slovenskej grafiky prezentujúca akčné formy grafiky a živého (live) predstavenia - performance. Venuje sa akčným a procesuálnym prejavom súčasnej voľnej grafiky, alternatívnym a experimentálnym polohám s prvkami performance. Kolektívna výstava A3UM prináša rozsiahlu kolekciu grafických diel 21 autorov. Vedľa seba sa tak predstavia rôzne generácie, ale i grafické techniky a experimenty na hranici tohto tradičného média.

Vystavujúci autori:

Rudolf Sikora, Róbert Brun, Petra Kalmus, Igor Benca, Miroslav Nicz, Michal Murin, Róbert Makar, Martin Derner, Patrik Ševčík, Martin Moflár, Stanislav Piatrik, Eva Moflárová, Peter Králik, Kateřina Makar Václavková, Anabela Sládek, Filip Jurkovič, Martin Ševčovič, Peter Valiska-Timečko, Pavol Truben, Monika Vrancová a Peter Lukáč.

 

pozvanka A3UM

 

Kto je Online

Práve tu je 4 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com