Čítaj s nami

Múzeum a Kultúrne centrum Južného Zemplína, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, organizuje tzv. maratón čítania pre žiakov základných škôl. Podujatie sa bude konať 11. marca 2020 od 9:00 hod. do 13:00 hod. v priestoroch kaštieľa.

Hlavným cieľom podujatia je poskytnúť žiakom základných škôl stretnutie s knihou a poukázať, že čítanie je aj zábavou. Knihy ukrývajú v sebe zaujímavé príbehy či fakty a predstavujú dôležitú súčasť seba rozvoja osobnosti človeka. Organizátorom je Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove.

Maratónske čítanie v trebišovskom kaštieli je súčasťou série aktivít, ktoré pripravili knižnice v zriaďovateľskej pôsobnosti Košického samosprávneho kraja pri príležitosti marca – mesiaca knihy. Celkovo sa bude v župných knižniciach konať takmer 70 aktivít zameraných na autorské čítania, besedy, literárne súťaže či odborné prednášky.

Kompletný prehľad aktivít nájdu čitatelia webe Košického samosprávneho kraja: https://web.vucke.sk/sk/kompetencie/kultura/prave-teraz-kultura-kosickom-kraji/tyzden-slovenskych-kniznic-ksk-marec-mesiac-knihy/ 

Kontaktná osoba:
Mgr. Mária Čatyová
Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove
Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Viac informácií o podujatí nájdete na internetovej adrese: www.muzeumtv.sk

 

pozvanka citaj s nami 2020

 

Kto je Online

Práve tu je 9 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com