Výstava historických vozidiel

Múzeum a Kultúrne centrum Južného Zemplína v Trebišove, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, Vás pozýva na výstavu historických vozidiel 11. júla 2020 od 11:00 do 13:00 hodiny.

Druhou júlovou sobotou opäť ožije automobilová história pod Slaneckým hradom. 70 vozidiel z 3. stretnutia historických vozidiel pod Slaneckým hradom sa v ranných hodinách vydá na spanilú jazdu s dĺžkou necelých 70 km. Štart jazdy je naplánovaný na 9:30 hod. z historického parku obce Slanec a pokračuje cez obce Slanské Nové Mesto, Zemplínska Teplica, Sečovce, Nový Ruskov.

1. časť výpravy končí v Múzeu a Kultúrnom centre Južného Zemplína v Trebišove. V areáli múzea bude môcť obzrieť veterány aj verejnosť. Vozidlá opustením brán múzea pokračujú vo svojej ceste späť do historického parku v Slanci cez Zemplínsky Branč, Nižný Žipov a Zemplínsku Teplicu.

„ Sme veľmi radi, že náš areál ožije krásou historického dizajnu veteránov. Pri pohľade na nich človek zistí, že sa pozerá na umelecké diela, ktoré predbehli svoju dobu,- " povedala riaditeľka múzea Beáta Kereštanová.

Organizátorom podujatia je kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove v spolupráci s #icatrabantziga.

Kontaktná osoba:
Mgr. Beáta Kereštanová
Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove
Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

 

pozvanka historicke vozidla 2020

 

Kto je Online

Práve tu je 6 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com