Soňa Košarová - ENKAUSTIKA

  • Kde: malá výstavná sieň trebišovského múzea
  • Kedy: 23.6.2011 - 30.8.2011

Vlastivedné múzeum v Trebišove, kultúrne zariadenie KSK, srdečne pozýva milovníkov umenia na výstavu „Soňa Košarová- ENKAUSTIKA“, v malej výstavnej sieni trebišovského múzea. Výstava potrvá do 30. augusta 2011.

V každom z nás je maliar podľa svojich možností a výsledkom je objavenie vlastnej kreativity. Enkaustika predstavuje nekonečne veľa možností, pri každej kombinácii farieb vzniká neopakovateľná a jedinečná krása. Podporuje sebaúctu a vzbudzuje radosť z niečoho, čo si dokážeme vytvoriť sami. Je hrou farieb, fantázie a prináša veľa prekvapení a radosti. A preto i účastníci tohto podujatia budú mať možnosť zapojiť svoju fantáziu a vcítiť sa aspoň takou formou do duše autorky.

Popri bežných starostiach každodenne hľadala autorka svet vo svete. Už od mladosti ju zaujímali rôzne techniky ručných prác, no najviac ju zaujala a oslovila ENKAUSTIKA. „Vďaka teórii viem, vďaka praxi cítim, lepšia malá prax ako veľká teória“ sú slová, ktorými sa riadi autorka tejto výstavy pani Košarová. Táto výstava je výsledkom viac ako jednoročného tvorenia.

Srdečne Vás všetkých pozývame na túto krásnu výstavu.

foto:Miloš Leško

foto:Jozef Danko

Kto je Online

Práve tu je 5 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com