Rastislav Jílek: SVADBA V OBJEKTÍVE

jilek

Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, pozýva širokú verejnosť na vernisáž výstavy Svadba v objektíve, ktorá sa uskutoční 24. septembra 2014 so začiatkom o 17. 00 hodine. Jej autorom je Trebišovčan, Rastislav Jílek.

Mgr. Rastislav Jílek sa po ukončení štúdia na Univerzite P. J. Šafárika v Košiciach ako aj pôsobení v štátnej správe, začal naplno venovať fotografovaniu a videoprodukcii. Od roku 1997 aktívne pôsobí aj ako DJ na mnohých kultúrno-spoločenských akciách. Toto multižánrové pôsobenie spojil do služieb spoločnosti jilekproduction s.r.o., kde klienti nájdu širokú paletu kvalitných služieb, takpovediac pod jednou strechou a ušitú na mieru každého zákazníka.

Návštevníkom trebišovského kaštieľa sa najbližší mesiac predstaví súborom svadobných fotografii z nedávneho obdobia, ktoré boli zhotovené na rôznych zaujímavých miestach. Autor rád hľadá nové lokácie, limity profesionálnej techniky, rovnako i možnosti postprodukcie. Ako sám hovorí: „Všetku prácu robím tak, ako by som to robil pre seba. Len vtedy môžete dosiahnuť maximálny výsledok a spokojnosť klientov!"

Výstava fotografií bude ukončená 17. októbra 2014.

Kto je Online

Práve tu je 6 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com