Noc múzeí - Tajomstvá zakliatych priestorov

 

nocmuzei

 

(Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove – tlačová správa) Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, pozýva milovníkov tajomstiev, histórie a legiend na podujatie „Noc múzeí – Tajomstvá zakliatych priestorov", ktoré sa uskutoční dňa 22.mája 2015 v čase od 19:00 do 23:00 hod. v areáli trebišovského múzea.
Nemáte strach z tmy, historických miest, ktoré dýchajú prastarou kultúrou? Radi sa bojíte strašidiel, mátoh a rôznych príšer? Tak si nenechajte ujsť netradičné ľakajúce zážitky priamo z tých najtemnejších priestorov. Všetky tieto záhadné bytosti a ich hrozivé osudy na Vás čakajú piatkovú noc. Tento rok sme pre Vás pripravili mátoženie obzvlášť záhadné, desivé, zaujímavé..... Čaka na Vás množstvo prekvapení.

Tento raz neuvidíte kaštieľ, ale ďalšie zaujímavé objekty. Odhalíme neprístupné miesta a tajné zákutia aj s príbehmi, ktoré v sebe skrývajú. Prekvapenia pre Vás pripravujú členovia divadelného súboru ALFA pri CVČ v Trebišove pod režisérskym vedením Aleny Urbanovej.

Májová noc plná hrôz ako jediná v roku umožňuje návštevníkom strašidelnú nočnú prehliadku doteraz ešte nesprístupnených priestorov.
Podujatie „Noc múzeí – Tajomstvá zakliatych priestorov" sa organizuje v rámci celoeurópskeho podujatia Noc múzeí a galérií realizovaného pod patronátom Rady Európy s cieľom v čo najväčšej miere prezentovať kultúrne dedičstvo, význam jeho záchrany a ochrany pri kultúrnej výmene, šírení informácií o kultúrnej rozmanitosti jednotlivých krajín i regiónov Európy. Vstupné je pre deti – 1,00 € a dospelých – 2,00 €.

Srdečne Vás všetkých pozývame.

Vaše Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove

Kontakt:
Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove

M. R. Štefánika 257/65

075 01 Trebišov

Tel. : 056/6722234

e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

web: www.muzeumtv.sk

 

Kto je Online

Práve tu je 8 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com