Vytlačiť

Aké boli HANDMADE trhy 2016 v Trebišove ?

O tom že máme veľmi veľa šikovných a zručných ľudí s kreatívnymi nápadmi sme sa presvedčili aj v sobotu 28. mája na druhom ročníku HANDMADE TRHOCH V TREBIŠOVE.

Viacerí svoje práce vyrábajú pre seba a svojich známych , ale nemajú príležitosť svoje výrobky prezentovať a nie to ich predať. Ide aj o ľudí zdravotne postihnutých, ktorí veľa svojho voľného času venujú handmade tvorbe aj v rámci terapie. A to bol dôvod prečo organizátor Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove zorganizovalo tieto trhy, ktoré sa uskutočnili v nádhernom parku pri kaštieli. Pomôcť šikovným a zručným ľuďom s kreatívnymi nápadmi prezentovať ich výrobky, lebo takéto výrobky majú dušu, sú vyrobené s láskou a srdcom.

28 predávajúcich z košického a prešovského kraja prezentovali výrobky: ručne vyrábaná čokoláda, výrobky z pilingu, hračky, náramky a šperky , obrazy ,šály, hračky, zvonkohry, ozdoby do vlasov, lapače snov, látkove dekorácie, patchwork, bábiky, látkové košíky, vyšívané srdiečka, výrobky z korálok , ozdobné obojky pre zvieratká, bižutéria, ručne vyrábané papierové kabelky, šperkovnice, svietniky, drevené dekorácie, textilná tvorba-tašky, vankúše, mydlá s kozím mliekom, vintage zdobené predmety, výrobky pletené z papiera zdobené servítkovou technikov, levanduľové vrecúška, sviečky.

Výber bol veľmi veľký a určite si tam každý našiel niečo pre seba.

ĎAKUJEME VÁM.

Kto je Online

Práve tu je 4 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com