Detská univerzita DTI v Trebišove

 

detska univerzita-2017

Prvý prázdninový pondelok otvára svoje brány Detská univerzita DTI v Trebišove. Pre žiakov prvého stupňa základných škôl ju pripravili pracovníci sečovského strediska Vysokej školy DTI v spolupráci s Múzeom a Kultúrnym centrum južného Zemplína v Trebišove.

Detská univerzita je denný detský letný tábor, ktorý sa bude konať v priestoroch múzea v Trebišove od 3. -7. júla 2017. Na deti čaká bohatý program, strava, pitný režim, pomôcky, vysokoškolský index a univerzitné tričká. Malí študenti sa počas letného štúdia hravou a primeranou formou naučia niečo z histórie mesta a regiónu, prírodovedy a preberú témy zamerané na podnikanie. Všetky aktivity budú doplnené športom, prechádzkami a hrami. Na záver štúdia sú pripravené promócie na ktorých malí študenti dostanú diplom Detskej univerzity s titulom bakalárik.

Detská univerzita DTI je už niekoľko rokov pripravovaná v sídle Vysokej školy DTI v Dubnici nad Váhom a po minuloročnom ročníku na DTI v Sečovciach je tentokrát sídlom tejto aktivity Trebišov.  

Kto je Online

Práve tu je 8 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com