Vyhodnotili sme MÚZEJNIČKA

Vo štvrtok 22. júna 2017 sme usporiadali pre deti, ktoré nám prispeli svojou tvorbou, svojimi nápadmi k vytvoreniu maskota nášho múzea, ktorého sme nazvali MÚZEJNÍČEK, letnú párty.

Jej súčasťou zároveň bolo aj vyhodnotenie jednotlivých výtvarných prác. Práca to bola veľmi ťažká a zodpovedná, nakoľko každé dielko bolo vytvorené s láskou.

Porota bolo zložená z odborníkov na slovo vzatých, o čom sme už informovali. Po tom, čo porota zobrala do úvahy rôzne aspekty na čo má slúžiť maskot a taktiež aj široký záber nášho múzea, nás najviac inšpirovala práca žiaka 2.B triedy zo ZŠ M.R.Štefánika Trebišov Martina Vereščáka. Ďalšími ocenenými boli: žiačka 6.B triedy zo ZŠ Komenského Trebišov Sára Jablonská a žiačka 6.A triedy zo ZŠ Obchodná Sečovce.

Zvláštne ocenenie získal Štefan Kríž zo ZŠ Obchodnej Sečovce. Na základe jeho predlohy ušila pani učiteľka PaedDr. Monika Červeňáková krásnu bábku v kroji. Kolektívnu cenu si odniesol Školský klub detí, 1. oddelenie zo ZŠ M.R.Štefánika Trebišov.

Dúfame, že ceny sa páčili a všetci sa dobre zbavili pri hudbe a občerstvení. A samozrejme my všetkým deťom veľmi ďakujeme a tešíme sa na ďalšie stretnutia.

Kto je Online

Práve tu je jeden návštevník a žiadni členovia on-line

Rýchly kontakt

Múzeum v Trebišove
M. R. Štefánika 257/65
075 01 Trebišov
Tel: +421 56 672 2234, 0905 212 621
Email: muzeumlektorky [@] gmail.com